Behandelingen

Uw hond wordt liefdevol verzorgt.
Een behandeling kan bestaan uit wassen, fohnen, borstelen, ontklitten, ontwollen, uitdunnen, knippen , trimmen, strippen en scheren.
Verder worden de oren gecontroleerd, binnenzijde onthaard en de nagels geknipt. Indien nodig worden de anaalklieren leeggedrukt. Daarnaast is de behandeling meteen een controle op teken, vlooien of andere huidproblemen.


Wat gebeurt er met uw hond in de trimsalon?


Wanneer u uw hond naar de trimsalon brengt, moet u hem enkele uren afstaan. Dat is voor u noch voor de hond leuk, vooral als het de eerste keer is. Dat zal dan even vreemd zijn. Maar u kunt het ook onnodig moeilijk maken, hoe langer u uw hond blijft knuffelen hoe onzekerder uw hond wordt. Het moet toch gebeuren en hij/zij is in goede handen.
Eenmaal binnen in de trimsalon wordt uw hond op de trimtafel gezet. Het is opvallend hoe rustig de meeste honden zich laten behandelen en genieten van de aandacht die ze krijgen. De vacht wordt voorbehandeld en daarna lekker gewassen in een bad. Daarna wordt er gefohnd, doorgekamd en eventuele klitten worden verwijderd. Wanneer u uw hond regelmatig goed heeft gekamd kan hem het ontklitten (grotendeels) worden bespaard. Vervolgens wordt de vacht, als deze weer droog is, passend bij het vachttype, afgewerkt en in model gebracht. Inmiddels zijn wij dan enkele uren verder en kunt u hem of haar weer komen ophalen.De prijs van een behandeling is van diverse factoren afhankelijk, neem gerust contact op.